210 96 006 63 - 4

Πτυχία-Πιστοποιήσεις  Συνεχιζόμενη Εκπαίδευσης


Πανεπιστήμιο Salford, Μάντσεστερ, ΗνωμένοΒασίλειο (1998) school of Podiatry μετίτλο BSc (Hon's ) in Podiatry


Μεταπτυχιακές σπουδές και πρακτική (2003 - 2005) στο Πανεπιστήμιο Ποδιατρικής Caledonian school of Podiatric Medicine στην Γλασκόβη, Σκωτία, σε δυο εξειδικευσεις:

- στο " Διαβητικό Πόδι "

-στην Πόδο-παιδιατρική (Podopaediatrics), με έμφαση σε θέματα διαφόρων τύπων διαταραχής της βάδισης στα παιδιά, σύνδρομο Turner, και ιδιαίτερα στην Νεανική Ρευματοειδή αρθρίτιδα (Glasgow Children Hospital). Τίτλοι:

PgC in Diabetic Foot

PgC in PodoPaediatrics


Πανεπιστήμιο Ιατρικής του Cardiff, Ουαλία, για μεταπτυχιακές σπουδές (2009 - 2011) στο αντικείμενο της Επούλωσης Ελκών και Ιστικής Βιωσιμότητας. Τίτλος:

PgC in Tissue Viability & Wound Care
Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων – Ποδολόγων ( www.podiatrist-society.gr) και Ιδρυτικό μέλος της Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (www.emedip.gr)

 


Εγγεγραμμένος στα Μητρώα του Οργανισμού Αδειοδότησης Επαγγελματιών Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Health & Care Professions Council) και ελέγχομαι για την ικανότητα εξάσκησης του επαγγέλματος μου, καθώς και για την συνεχιζόμενη εκπαίδευση.
Συμμετοχή σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Συνέδρια, με παρουσίαση ερευνητικών εργασιών, Ομιλίες-παρουσιάσεις επιλεγμένων θεμάτων, συνεχιζόμενη εκπαίδευση / ενημέρωση.Β’ Βραβείο Εφαρμοσμένης Έρευνας από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών (2005) για την εργασία:

« Η Διαδερμική τάση Οξυγόνου (TcpO2) στα πόδια των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ο ρόλος της νευροπάθειας»Συγγραφή κεφαλαίων σε Ιατρικά Βιβλία

1.« Παρεμβάσεις & κατευθύνσεις για την αποτροπή της επιπλοκής του Διαβητικού Ποδιού» σελ.255-273 (2001)

2.« Η ηλεκτρική διέγερση σαν θεραπευτική μέθοδος για την προώθηση ίασης διαβητικών ελκών» σελ. 644-653 (2008)

 
6 ήμερο εντατικό σεμινάριο Βασικής θεωρίας και πρακτικής του Ιατρικού Βελονισμού. Το πρόγραμμα αυτό ακολουθούν οι Φυσικοθεραπευτές (Acupuncture Association of Chartered Physiotherapists -AACP) στο Ηνωμένο Βασίλειο. 
Ετήσιο εντατικό πρόγραμμα Στην Θεωρία και πρακτική της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής διάρκειας 160 ωρών (2013-2014)Εντατικά σεμινάρια στην θεωρία και πρακτική της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, σύμφωνα με τα πέντε στοιχεία (2014-2015)Εντατικό σεμινάριο 20 ωρών «Sotai»

Εκπαίδευση σε μια ολοκληρωμένη σειρά διορθωτικών ασκήσεων με σκοπό την καλύτερη στάση, μυϊκή ισορροπία και την μείωση του πόνου
 

 

Ο Λουκάς Θειάσπρας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ποδιατρικής Σάλφορντ στο Μάντσεστερ, Αγγλίας και είναι απο τους πρώτους Ποδίατρους - ποδολόγους στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία, σε όλο το φάσμα της ποδιατρικής.


Έχει συνεργαστεί με νοσοκομεία / κλινικές στην Αγγλία & Ελλάδα, σε τμήματα τέτοια, όπου απαιτείται η συνεργασία, η ομαδικότητα και ο σεβασμός προς όλα τα επαγγέλματα Υγείας και δεν διστάζει να παραπέμψει, όταν κριθεί απαραίτητο, πρός όφελος του ασθενούς του.


Εγκάρδιος, φιλικός, χωρις αυστηρές τυπικότητες, του αρέσει να ενημερώνει και να επεξηγεί στον ασθενή του, κάθε ηλικίας, την φύση του προβλήματος καθώς και το επερχόμενο θεραπευτικό πλάνο, με λόγια απλά, ενισχύοντας την εκπαίδευση, την εμπιστοσύνη αλλά και την επικοινωνία με τους ασθενείς του.


Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, διευκρίνηση ή απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της κοινωνικής δικτύωσης

Ραντεβού

Κλείστε Άμεσα Ραντεβού

στο 2109600663

Επικοινωνία

mapΠελοποννήσου 6, Αργυρούπολη

mapΤηλ.: 2109600663 - Κιν.: 6944323772 - Φαξ: 2109600665